6987878774 Ικτίνου 3Β, Παλαιό Φάληρο mixetzakis@gmail.com

Χετζάκης Μιχάλης
Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Ανακαινίσεις - Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου - Θέρμανση - Παλαιό Φάληρο Αττική

 

Ο Χετζάκης Μιχάλης είναι αδειούχος υδραυλικός 3ης γενιάς, με πολυετή εμπειρία από το 1996 και τεχνογνωσία αναλαμβάνει υδραυλικές εγκαταστάσεις και προτείνει ιδέες και λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Με εξειδίκευση σε σύγχρονα υλικά και υπηρεσίες, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας κάθε εργασία που θα του ανατεθεί.
Αναλαμβάνει υδραυλικές εγκαταστάσεις,αποχέτευσης, θέρμανσης (καλοριφέρ),  φυσικού αερίου, ηλιακα συστήματα (ηλιακοί θερμοσίφωνες και ηλεκτρικοί), αντλίες θερμότητας, πυρόσβεση, σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, χώρους γραφείων, βιομηχανικοί χώροι και δημόσια έργα.
Με έδρα του το Παλαιό Φάληρο Αττικής εξυπηρετεί όλα τα Νότια Προάστια και όχι μόνο.

Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου

Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου

Η σωστή μελέτη είναι απαραίτητη, για την σωστή λειτουργία του συστήματος φυσικού αερίου που πρόκειται να εγκαταστήσετε στην κατοικία ή στον επαγγελματικό χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακαίνιση Μπάνιου & Κουζίνας

Ανακαίνιση Μπάνιου & Κουζίνας

Με τη χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και χάρη στην εμπειρία του εργατικού δυναμικού μας, προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια, για να φτιάξουμε έναν ιδανικό χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηλιακοί & Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες

Ηλιακοί & Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες

Οι θερμοσίφωνες για να έχουν μακροζωία, αλλά και να διατηρούν την απόδοσή τους σε βάθος χρόνου πρέπει να ελέγχονται και να συντηρούνται τακτικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαταστάσεις Θέρμανσης

Εγκαταστάσεις Θέρμανσης

Στις εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα και ποιοτικά υλικά, που σας εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής των εγκαταστάσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Αναλαμβάνουμε υδραυλικές εγκαταστάσεις & αποχετέυσεις σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, χώρους γραφείων, βιομηχανικοί χώροι και δημόσια έργα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ