6987878774 Ικτίνου 3Β, Παλαιό Φάληρο mixetzakis@gmail.com
hero image
 
Ανακαίνιση Μπάνιου & Κουζίνας
Χετζάκης Μιχάλης - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Ανακαινίσεις - Θέρμανση - Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου - Παλαιό Φάληρο Αττική

 

Η επιχείρηση Χετζάκης Μιχάλης η οποία βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο Αττικής, αναλαμβάνει την ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας σας.

Ανακαίνιση Κουζίνας
Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού, εκεί συγκεντρώνεται η οικογένεια για τα γεύματα της ημέρας, εκεί ξεκινάει η μέρα με ένα πλήρες πρωινό, ένα σάντουιτς για το γραφείο ή το σχολείο, ή απλά για έναν ζεστό καφέ. Μερικές φορές λειτουργεί σαν γραφείο των παιδιών ή και των μεγάλων και για πολλές ακόμα χρήσεις που εξυπηρετούν τον κάθε ιδιοκτήτη.
Είναι λοιπόν απαραίτητο αυτός ο χώρος να είναι λειτουργικός και καθαρός, προκειμένου να ικανοποιεί τις καθημερινές ανάγκες σας αλλά και να αποπνέει στους επισκέπτες σας ένα αίσθημα φιλοξενίας, άνεσης και ηρεμίας. Η ολική ανακαίνιση κουζίνας σας, θα δώσει στο σπίτι σας έναν αέρα ανανέωσης και θα λύσει προβλήματα που την καθιστούσαν δυσλειτουργική. 

 

 

     
     
 
 
Ανακαίνιση Μπάνιου

Το μπάνιο είναι ένας προσωπικός χώρος στην εκάστοτε κατοικία. Εκεί που χαλαρώνεις και αναζωογονείσαι μετά από μια κουραστική μέρα. Γι’ αυτό τον λόγο, είναι πολύ σημαντικό να είναι λειτουργικό  και όμορφο. Εκτός από το να είναι ευρύχωρο και ασφαλές, το μπάνιο μας πρέπει να δημιουργεί και την κατάλληλη διάθεση, για να νιώθουμε άνετα σε αυτό.
Η ανακαίνιση μπάνιου με την εταιρεία μας προσφέρει την ανανέωση που χρειάζεστε.

Με τη χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και χάρη στην εμπειρία του εργατικού δυναμικού μας, προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια, για να φτιάξουμε έναν ιδανικό χώρο. 

Η σωστή συνεργασία με τους πελάτες μας και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στις ιδιαίτερες ανάγκες των εκάστοτε πελατών μας, έχει ως αποτέλεσμα ένα ολοκαίνουριο μπάνιο ακριβώς όπως το ονειρεύεστε και πάντα με βάση το αρχικό σας πλάνο.